2019 Volkswagen GTI

3.600Ft12.900Ft

A falmatrica anyaga matt fekete monomer PVC fólia, melynek vastagsága 75 mikron. Hátulja öntapadós ragasztóval ellátott, a felhelyezéshez nincsen szükség ragasztóra vagy előkészületre. Felhelyezési hőmérséklete min. + 10 °C !!! Megfelelő minőségű festett felületen akár évek múlva nyomok nélkül is eltávolítható, anélkül hogy roncsolná vagy leszedné a festést! Élettartama 10 évet is elérheti! Nincsenek méretbeli határok, 25 centiméterenként növekednek a méretek, de egyedi szélesség vagy magasság alapján is rendelhetőek . Felrakási útmutató a www.bstickers.hu/video – link alatt található.

A Volkswagent 1937-ben alapította a nemzetiszocialista német kormány, eredetileg a Volkswagen Bogár gyártására. Adolf Hitler arra utasította az akkori fejlesztőket, élükön Ferdinand Porschével, hogy egy KdF-Wagent, egy „népautót” tervezzenek, mely olcsó, egyszerű , de minősége verhetetlen. A második világháború után 1945-ben az angol hadsereg vette át a lebombázott romokban lévő gyár irányítását. Elkezdődött újra a Bogár gyártása. 1948-ban a brit kormány visszaadta a gyárat teljes egészében a németeknek, akik a volt Opel elnökét, Heinrich Nordhoffot nevezték ki a gyár főnökének.

 

1960-ban a német kormány részvénytársasággá alakította a céget, részvényei megjelentek a német tőzsdén. 1985 júliusa óta ezeken az értékpapírokon Volkswagen AG-nek (Volkswagenwerk Aktien Gesellschaft) nevezik a társaságot. Ez volt az első jele a cég jövőbeli terveinek – növelni a globális befolyást a nemzetközi autópiacon, melyet más autóipari márkák fúziójában látott. A konszern jelenleg az egyik legnagyobb autógyártó a világon. 2005-ben több mint 5,2 millió járművet értékesített, világpiaci részesedése 9%-nál is nagyobb.

Cím

Go to Top