2018 Skoda Octavia RS 245 Elölről

4.000Ft13.400Ft

A falmatrica anyaga matt fekete monomer PVC fólia, melynek vastagsága 75 mikron. Hátulja öntapadós ragasztóval ellátott, a felhelyezéshez nincsen szükség ragasztóra vagy előkészületre. Felhelyezési hőmérséklete min. + 10 °C !!! Megfelelő minőségű festett felületen akár évek múlva nyomok nélkül is eltávolítható, anélkül hogy roncsolná vagy leszedné a festést! Élettartama 10 évet is elérheti! Nincsenek méretbeli határok, 25 centiméterenként növekednek a méretek, de egyedi szélesség vagy magasság alapján is rendelhetőek . Felrakási útmutató a www.bstickers.hu/video – link alatt található.

Kategóriák: ,

A Škoda Auto Csehország legnagyobb személyautógyára, a Volkswagen cégcsoport tagja. A céget 1859-ben alapította Ernst Graf von Waldstein-Wartenberg. Nála kezdett 1866-ban dolgozni Emil Škoda, aki 1869-ben megvásárolta a céget. Az 1920-as évekre Csehország legnagyobb ipari vállalatává vált. Gyártottak személy- és tehergépkocsit, illetve tömegközlekedési járműveket, mozdonyt, hidat, fegyvert, traktort.

A Škoda 1911-ben olvadt egybe a Václav Laurin és Václav Klement által alapított, először kerékpár- és motor-, majd személygépkocsi-gyártó cégével, a Laurin & Klementtel, innentől kezdve beszélünk Škoda gépjárművekről.

Cím

Go to Top