2010 Ford Focus RS500

4.300Ft13.700Ft

A falmatrica anyaga matt fekete monomer PVC fólia, melynek vastagsága 75 mikron. Hátulja öntapadós ragasztóval ellátott, a felhelyezéshez nincsen szükség ragasztóra vagy előkészületre. Felhelyezési hőmérséklete min. + 10 °C !!! Megfelelő minőségű festett felületen akár évek múlva nyomok nélkül is eltávolítható, anélkül hogy roncsolná vagy leszedné a festést! Élettartama 10 évet is elérheti! Nincsenek méretbeli határok, 25 centiméterenként növekednek a méretek, de egyedi szélesség vagy magasság alapján is rendelhetőek . Felrakási útmutató a www.bstickers.hu/video – link alatt található.

Kategóriák: ,

A század elejétől fogva az amerikai ipar egyet jelent a Ford névvel. A Ford gyár az alapítás idején egy átalakított kis detroiti vagongyárat jelentett 10 fő alkalmazottal.

 

Henry Ford irányításával az első 15 hónapban 1700 autó hagyta el a gyárat. A gépkocsik 1903 és 1908 között az ábécé első 19 betűjét viselték. A korai gyártmányok közül az első sikeres modell az „N-modell” volt, mely egy kicsi és könnyű négyhengeres autó volt és 500 dollárért árulták. Az 1908-as év folyamán aztán megjelent a legendás „T-modell”, melyből az elkövetkező tizenkilenc évben több mint 15 millió darabot adtak el. Amerika nem kevesebbet köszönhetett a „T-modellnek”, mint azt, hogy elindulhatott a városiasodás útján.

Cím

Go to Top