Kőfelverődés elleni védelem (PPF)

A PPF védelmet nyújt a legtöbb, autókat érő fizikai és kémiai hatással szemben. A karosszériát nap mint nap érik olyan fizikai és kémiai hatások, melyek rendkívül károsak és nem csak az autó esztétikai állapotára. Az ilyen sérülések akár korrózióhoz is vezethetnek. Folyamatos roncsoló hatású fizikai, kémiai behatások például a helytelen autómosás, madárürülék, kőfelverődés, fékpor, bevásárlókocsi okozta sérülés, gyanta, parkolási horzsolások, kulcs karcok, kátrány, kerékpár kormánya festék leverődés. Az eredeti állapot megőrzése érdekében érdemes már az első napon a karosszériát ellátni vele. A fólia a kiválasztott anyagtól, illetve felhasználástól 5-10 éven keresztül is védelmet nyújt.

Elég egyetlen sérülés!

Fontos hogy megőrizzük autónk gyári fényezésének állapotát. Egy nagyobb értékű járműnél, horpadás esetén egy jégkáros szakember segítségével helyreállítható a sérült elem úgy, hogy nem szükséges fényezni azt! Az autó eladása előtt ha kicsomagoljuk, a gyári hibátlan fényezéssel adhatjuk át az új tulajának, aki garantáltan értékelni fogja a autó állapotát!

Miért minket válassz?

STEK DYNOshield – a legjobb karosszériavédő fóliával dolgozunk a világ egyik vezető gyártójától.

A STEK DYNOshield karosszériavédő fólia páratlan technológiával készült felületi bevonattal rendelkezik azok számára, akik a piac legjobban teljesítő alapanyagát keresik. Az ún. nano-glass felületi bevonat a gyártási folyamat során molekuláris szinten alakít ki kötést a fóliával, így gyakorlatilag szükségtelen a további wax illetve utókezelési bevonat használata. A STEK DYNOshield piaci egyedülállóságát a STEK kimagaslóan víztaszító top coat bevonatának, és a kisebb felületi sérülések öngyógyító tulajdonságának kombinációja adja. A felületi bevonat és az UV-álló, sárgulásmentes ragasztó biztosítja a páratlan fényt és átlátszóságot, illetve a fólia fejlett sérülésállóságát.


Hidrofób

A fólia hidrofób bevonattal van ellátva a gyártási folyamat során. Ezáltal a felülete rendkívül fényes és vízlepergető lesz. Könnyebbé teszi a tisztántartást és a makacs szennyeződések eltávolítását, további bevonatok vagy tömítőanyagok nélkül.

Ütésálló

A PPF a piacon a leginkább ütésálló fólia. Az ütéselnyelő képessége segít megelőzni a kőfelverődés által okozott károkat, mivel csökkenti ütközési sebességet. Egy ajtó rányításnál vagy gyenge horzsolásnál is képes megvédeni a fényezést.


Öngyógyuló

A fólia öngyógyító technológiával rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy a könnyű sérülések és karcolások idővel begyógyuljanak, amelyet a hő elősegít. Az autót a napon hagya, vagy forró vízzel mosva felgyorshatjuk a gyógyulást. Nagyobb karcok esetében ajánlott hőlégfuvóval átmelegíten a sérült felületet.

Nincsenek többé:

 • Mosási karcok
 • Ajtó rányitások

 • Festék lepattogás

 • Kőfelverődések

 • Kulcs karcolás
 • Horzsolások, parkolási sérülések

 • Fa gyanta és madár ürülék okozta marások

Milyen egy jó fólia?

 • Fényes felületű
 • Karcmentes
 • Láthatatlan
 • Öngyógyuló
 • Véd a sérülésektől
 • Nyomtalanul eltávolítható

Tekintsd meg csomagjainkat!

A maximális védelem érdekében!

.

alap védelem

Kőfelverődés tűrés: 35%

Karcolás tűrés: 20%

.

kezdő védelem

Kőfelverődés tűrés: 45%

Karcolás tűrés: 30%

.

Your Content Goes Here

Haladó védelem

Kőfelverődés tűrés: 60%

Karcolás tűrés: 40%

– Első lökhárító

– Első lökhárító

– Első fényszórók

– Első lökhárító

– Első fényszórók

– Géptető

Your Content Goes Here

Profi védelem

Kőfelverődés tűrés: 80%

Karcolás tűrés: 50%

Your Content Goes Here

teljes védelem

Kőfelverődés tűrés: 95%

Karcolás tűrés: 60%

.

Your Content Goes Here

Prémium védelem

Kőfelverődés tűrés: 99%

Karcolás tűrés: 99%

– Első lökhárító

– Első fényszórók

– Géptető

– Sárvédők

– Tükrök

– Első lökhárító

– Első fényszórók

– Géptető

– Sárvédők

– Tükrök

– Küszöbök

– A oszlop + tető eleje

 – Első, hátsó lökhárító

– Első fényszórók

– Géptető

– Sárvédők

– Tükrök

– Ajtók

– Küszöbök

– Hátsó negyedek

– Tető

– Csomagtér ajtó

– Első szélvédő

Felkeltették érdeklődésed a


szolgáltatásaink?

Szeretnénk pontosan megismerni az igényeid, hogy tökéletes megoldást tudjunk nyújtani. Tudasd velünk mit szeretnél, és mi mindent megteszünk, hogy segíthessünk.

Egyedi ajánlatot kérek!

Referencia munkáink

gALÉRIA